Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Nieuwe leden stellen zichzelf voor: Leyla de Mos

Jezelf omschrijven in één zin: 
Ik maak me hard voor ondernemers door met een warm hart klaar te staan voor arbeidsongeschikten met een migratieachtergrond, doordat ik de taal en cultuur van Ayşegül of Achmet ken en geloof dat een snelle re-integratie in ieders (financieel en emotioneel) belang is.Ondernemers hebben ons dringend nodig omdat ze geen tijd voor ‘gedoe’ met arbeidsongeschikten met een migratieachtergrond hebben in deze krappe arbeidsmarkt.

Naam:                  Leyla de Mos
Beroep:               Directeur Dienstverlening
Bedrijf:                Inter-Focus Intercultureel Expertisecentrum

Waarom lid?
Ik ben lid geworden om het nuttige met het aangename te combineren. Inspiratiesessies bijwonen opdat mijn creativiteit gevoed wordt voor nieuwe zakelijke mogelijkheden met Rotterdamse ondernemingen die verse (interculturele) lucht en nieuwe energie zoeken om te groeien.

Waarom een bakje koffie met mij?
Koffie? Mag het ook wat diverser & inclusiever zijn? Kom gezellig langs Turkse linzensoep eten, daarna Turkse thee met baklava.

Contact met mij kan via:
e-mail leyla.demos@inter-focus.nl of telefonisch 06 819 43569