Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Nieuwe leden stellen zichzelf voor

Naam: Emile Klep
Beroep: Directeur-bestuurder woningcorporatie
Bedrijf: Woonplus Schiedam

Jezelf omschrijven in één zin:
Ik krijg energie van werken aan verbetering en voor elkaar brengen van zo goed mogelijke aansluiting tussen mensen en hun leefomgeving. Stedelijke ontwikkeling met ruimte voor alle inkomens is daarvoor essentieel.

Waarom lid?
Bij Woonplus werken we met ruim 100 collega’s aan betere woningen en buurten in Schiedam. Dat doen we niet alleen, maar met veel partners. Aansluiting bij VNO/NCW verbreedt ons perspectief en geeft ons met Bouwpower de mogelijkheid om onze samenwerkingen te verdiepen.

Waarom een bakje koffie met mij?
Als woningcorporatie staan we midden in de actualiteit. Mooi als we van elkaar kunnen leren en bouwen aan oplossingen op het gebied van woningnood, energietransitie, sociale ontwikkeling etc.

Contact met mij kan via:
Je kan me telefonisch bereiken op +31 (0)6 239 765 82 of een e-mail sturen naar eklep@woonplus.nl

Naam: Mitch van Bovene
Beroep: Senior Adviseur Strategie & Implementatie
Bedrijf: Crossminds

Jezelf omschrijven in één zin:
Als een gedreven en ondernemende verbeterspecialist uit Rotterdam combineer ik mijn enthousiasme en analytisch vermogen om, met een mens- en resultaatgerichte aanpak, samen met ondernemers hun doelstellingen te realiseren. Die samenwerking geeft me energie, net als het kijken van een goede film, avond met vrienden en lekker sporten.

Waarom lid?
Ik ben lid geworden van VNO-NCW om leuke contacten te leggen met ondernemers om elkaar verder te helpen.

Waarom een bakje koffie met mij?
Ik maak bedrijven dagelijks beter en waardevoller. Voor het laten groeien en optimaliseren van je bedrijf ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je het gevoel dat er meer in zit? Wil je met minder inspanningen meer bereiken? Of moet je resultaat omhoog maar weet je even niet hoe en heb je baat bij een kritische blik van buitenaf? Laten we eens vrijblijvend sparren en het hebben over je bedrijf en ambities.

Contact met mij kan via:
06-53157295 of mitchvanbovene@crossminds.nl

Naam: Anke Slegtenhorst
Beroep: Ondernemer/founder
Bedrijf: BeautyBusinessEducation, BuildingBusinessEducation, AnkeBeautyCentre,

Jezelf omschrijven in één zin:
Ik ben een gedreven ondernemer die niet alleen talloze ondernemers heeft bijgestaan bij het opbouwen van winstgevende bedrijven, maar ook het speelveld voor Ondernemers in de Beauty Branche ingrijpend heeft veranderd. Mijn expertise heb ik verworven door het oprichten en uitbreiden van vier vooraanstaande BeautyInstituten, die zich hebben ontwikkeld tot high-end locaties.

Waarom lid?
Uitbreiden van mijn netwerk, kennis delen.

Waarom een bakje koffie met mij?
Ik ben niet alleen gepassioneerd over het delen van mijn ondernemerservaringen, maar ik ben ook actief betrokken als jurylid en lid van de Raad van Advies voor de prestigieuze “Rotterdamse Zakenvrouw” award in de regio Rijnmond. Bovendien zet ik mij in voor de vak wedstrijd voor Beauty Ondernemers van Nederland, door online masterclasses te geven over ondernemerschap in de beautybranche. Tijdens een informele koffieafspraak kan ik mijn ervaringen op deze gebieden delen en wellicht kunnen we waardevolle inzichten uitwisselen.

Contact met mij kan via:
anke@beautybusinesseducation.nl

Naam: Marc Krauth
Beroep: Managing Director & Co- owner
Bedrijf: Aldowa Group BV

Jezelf omschrijven in één zin:
Ik ben een bevlogen ondernemer die op de achtergrond meewerkt om onze mensen in hun kracht te zetten, zodat we met elkaar de meest toonaangevende metalen gevels ontwerpen, engineeren, produceren en installeren… anywhere in the world.

Waarom lid?
Ons bedrijf is een zelfsturende organisatie met grote ambities, waarbij we op veel borden tegelijk schaken. Met dit lidmaatschap wil ik graag sparren, delen en leren van anderen. Met als doel om nog betere, onderbouwde bedrijfsmatige beslissingen te maken.

Waarom een bakje koffie met mij?
Wij hebben een geheel eigenzinnige manier van werken, zijn flink aan het internationaliseren en hebben passie voor het verduurzamen van de hoog- en utiliteitsbouw. Hierdoor is er altijd wel een innovatief of creatief raakvlak te vinden voor een goed gesprek!

Contact met mij kan via:
Marckrauth@aldowa.com of www.aldowa.com

Naam: Maaike Timmer
Beroep: Partner Notariaat (Vastgoed)
Bedrijf: HVK Stevens

Jezelf omschrijven in één zin:
Ik ben heel praktisch ingesteld, werk snel en lever kwaliteit; ik word graag gezien als een trusted advisor en ik sta erom bekend mijn cliënten volledig te ontzorgen.

Waarom lid?
Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt in Rotterdam en omstreken. Daarom ontmoet en spreek ik graag zoveel mogelijk mensen, die in allerlei verschillende sectoren werkzaam zijn.

Waarom een bakje koffie met mij?
Ik ontmoet je graag! Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en structureren van vastgoedtransacties en heb veel kennis van de logistieke- en havensector. Ik assisteer een breed scala aan cliënten, waaronder (logistieke en haven gerelateerde) ondernemingen, projectontwikkelaars, beleggers en financiële instellingen. HVK Stevens heeft zowel fiscalisten als notarissen, dus kan een uitgebreide full service bieden voor haar cliënten.

Contact met mij kan via:
m.timmer@hvkstevens.com of +31 6 51103170