Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Nieuwe leden stellen zichzelf voor

Naam: Moon Fung Fong
Beroep: Kennismakelaar Impact Onderwijs
Bedrijf: Erasmus Universiteit Rotterdam

Jezelf omschrijven in één zin:
Enthousiaste verbinder voor een rechtvaardiger samenleving, vastbesloten om de kloof tussen de academische wereld en de maatschappij te verkleinen.

Waarom lid?
Erasmus Universiteit bereidt studenten voor op de grote uitdagingen van vandaag en morgen. Dit doen we door ‘echte’ vraagstukken over duurzaamheid, gezondheid, inclusie en digitalisering te integreren in het onderwijs. Studenten analyseren deze vraagstukken, bieden waardevol advies en dragen zo bij aan positieve maatschappelijke verandering. Als kennismakelaar is het mijn doel om bedrijven en organisaties te verbinden met de academische wereld. Aansluiten bij grote netwerken zoals VNO-NCW is daarbij essentieel én eigenlijk gewoon een logische stap.

Waarom een bakje koffie met mij?
We kijken uit naar allerlei samenwerkingen in het onderwijs! Heb je bijvoorbeeld een interessant vraagstuk voor onze studenten? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden om samen te werken? Laat het me gerust weten, want ik kom graag met je in contact!

Contact met mij kan via:
Je kan me telefonisch bereiken op +31 (0)6 342 649 61 of een e-mail sturen naar impactloket@eur.nl

Als je meer wil weten over samenwerkingen met het onderwijs dan kan je een kijkje nemen op onze webpagina

Naam: Leon van Beurden
Beroep: Founder
Bedrijf: NOBUSEARCH Rotterdam

Jezelf omschrijven in één zin:
Een ondernemende netwerker die met energie, plezier en beleving mens en bedrijf met elkaar in verbinding brengt

Waarom lid?
NOBUSEARCH is een Rotterdamse onderneming en mijn roots liggen in deze bijzondere stad. Ik verbind mij dan ook graag met de stad, haar economie, haar ontwikkeling en kansen, en met haar energie. En tegen die achtergrond leer ik de regio, de mensen en bedrijven graag beter kennen. Omdat ik geloof dat dit de basis vormt voor een: krachtiger verankering van ons kantoor in, en; relevantere bijdrage door ons kantoor aan de stad en de regio.

Waarom een bakje koffie met mij?
Als het niet is om onze expertise en ervaring in executive search, dan toch om het mooiste uitzicht van de stad. Veel beter wordt het niet!

Contact met mij kan via:
leon@nobusearch.nl

 

Naam: Lindsay Verveer
Beroep: Sales en Marketing Executive
Bedrijf: Yield Plus

Jezelf omschrijven in één zin:
Een enthousiaste verbinder die de juiste stakeholders bij elkaar kan brengen om zo de gezamenlijke doelen te kunnen verwezenlijken.

Waarom lid?
Verbreding inzichten en kennis

Waarom een bakje koffie met mij?
Om met elkaar van gedachte te wisselen en vanuit een ander invalshoek je onderneming te benaderen. Elkaars netwerk delen. Delen = vermenigvuldigen