Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Schrijf je in voor de Rotterdamse Ondernemersprijs of Nieuwe Heldenprijs

Sinds deze maand is de inschrijving voor de Rotterdamse Ondernemersprijs én de Nieuwe Heldenprijs officieel geopend! Tijdens een kick-off bijeenkomst bij Rotterdam The Hague Airport opende voorzitter Ellen van Dam het nieuwe seizoen met de oproep aan iedereen om vooral bedrijven aan te melden voor beide prijzen.

Je kunt je eigen bedrijf aanmelden maar ook een ander bedrijf, gevestigd in de metropool Rotterdam (hieronder vallen ook Delft, Westland en Oostland).

Inschrijving is mogelijk tot eind januari 2024 en op 4 juni 2024 worden de winnaars bekend gemaakt op een feestelijke award avond.
Nu is het de beurt aan jou!

Over De Nieuwe Heldenprijs
Voor de Nieuwe Heldenprijs worden ondernemers gezocht die met hun bedrijf in de innovatiefase zitten en daarmee een aantoonbare positieve impact hebben op een maatschappelijk relevant thema. De ondernemingen zijn meestal nog klein in omvang (omzet kleiner dan EUR 5M).

De nadruk van de Nieuwe Heldenprijs ligt dus niet zozeer op jarenlang geleverde prestaties, maar meer op innovatie en maatschappelijke impact. Hierdoor maken nieuwe, creatieve maatschappelijke initiatieven een kans. De Nieuwe Heldenprijs is verbonden aan VNO-NCW West – Regio Rotterdam (de winnaar van de Nieuwe Heldenprijs ontvangt een jaar gratis lidmaatschap).

Foto: winnaar Nieuwe Heldenprijs 2023 – Hardt Hyperloop

VNO-NCW Rotterdam vindt aandacht voor de Nieuwe Helden essentieel. Zij zijn de vernieuwers en versnellers van deze tijd. Het podium voor Nieuwe Helden geeft inspiratie, bekendheid, nieuwe samenwerkingen en meer maatschappelijke impact. Allemaal zaken die de regionale economie versterken.

Over de Rotterdamse Ondernemersprijs
De Rotterdamse Ondernemersprijs is dé award voor ondernemerschap in de metropool Rotterdam. Het vormt daarbij een platform dat de erkenning van excellent ondernemerschap centraal stelt.

Met een groep invloedrijke en ondernemende partners en vrienden organiseert de Stichting elk jaar de Rotterdamse Ondernemersprijs. Deze samenstelling maakt het mogelijk op een onafhankelijke en objectieve manier de beste ondernemer van de metropool Rotterdam te kiezen.

De jury beoordeelt kandidaten voor de Rotterdamse Ondernemersprijs op grensverleggend ondernemerschap in de breedste zin van het woord. De ondernemer kan op heel veel verschillende manieren grensverleggend zijn, bijvoorbeeld door innovatie, expansie of de wijze van bedrijfsvoering.

Foto: winnaar Rotterdamse Ondernemersprijs 2023 – Hells Kitchen

Voor meer informatie (waaronder ook het vernieuwde juryreglement) en aanmelden: www.rotterdamseondernemersprijs.nl