Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Heb jij een muzikaal hart en wil je een lunch voor vijf personen met burgemeester Aboutaleb?

Nederlands oudste en favoriete rockband, Golden Earring, heeft voortijdig moeten stoppen, want gitarist George Kooymans lijdt aan ALS. Daardoor heeft de band geen afscheidsconcert kunnen geven voor de fans. En dus… geven de fans een afscheidsconcert voor de band! Bijna duizend amateur-muzikanten spelen live vier Earring-songs in AHOY, Rotterdam.

Het doel is een bijzonder concert, voor de band, de muzikanten en de fans. Daarnaast hopen we veel aandacht te genereren voor de ziekte ALS en willen we een deel van de kaartverkoop en sponsoring ten goede laten komen aan Stichting ALS Nederland.

Het concert staat gepland in AHOY Rotterdam, op woensdag 18 oktober 2023. Hier hield de band haar laatste concert ooit, op 16 november 2019. De ca. duizend amateur-muzikanten vormen het hoofdprogramma. Daarnaast zal een aantal bekende artiesten, die een duidelijke band met de Earring of de ziekte ALS hebben, ook optreden.
Wie biedt? Lunch met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam

Op initiatief van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam biedt hij het volgende aan: een lunch voor 5 personen met hem als dank voor het bedrijf dat de Earring steunt met een donatie van € 10.000,00. Burgemeester Aboutaleb kwam op dit idee tijdens de OP1 uitzending op NPO 1 ( bekijk hier)

Meer weten over deze lunch of onze andere sponsormogelijkheden, check www.deearringenik.nl

 

Door ons te steunen:

  • Maak je het nationaal cadeau aan de Golden Earring mogelijk
  • Maak je méér onderzoek naar de ziekte ALS mogelijk
  • Geef je amateurmuzikanten een podium
  • Toon je je als bedrijf maatschappelijk betrokken
  • Ben je onderdeel van een groots en uniek project waarmee we de verbindende kracht van muziek

Het concert en de voorbereiding zal ook vastgelegd worden in een documentaire ‘De Earring & ik’. De documentaire gaat over de verbindende kracht van muziek én de magie van het samen spelen zien. Ook is er speciale aandacht voor de ziekte ALS.

 

Meehelpen?
Op allerlei manieren kun je meedoen en meehelpen om dit project mogelijk te maken. Omarm als bedrijf 50 of 100 amateurmuzikanten en neem een sponsorpakket af. Of kom met je collega’s naar het concert.

Klik hier om te zien welke partners al meedoen en wat wij jou bedrijf bieden in ruil voor je steun Sponsoren – De Earring & ik www.deearringenik.nl