Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Jaarlijkse Kunsthal event – Alles draait om verbinding

VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond en de Kunsthal ZakenVrienden slaan dit jaar wederom de handen ineen. We nodigen je graag uit voor een inspirerende bijeenkomst in de Kunsthal Rotterdam.

Tijdens het event zal rasondernemer en Rotterdammer Bart Lubbers spreken over innoveren, ondernemerschap en zijn drive om nieuwe initiatieven op te starten. Na een geslaagd avontuur met het gratis dagblad Metro, stortte Bart zich in 2012 op een nieuwe zakelijke uitdaging: Fastned. Fastned beoogt internationale verbindingen aan te gaan middels een Europees netwerk aan laadpunten voor elektrische vervoersmiddelen.

Het aangaan van nieuwe verbindingen zien we ook terug in de tentoonstellingen ‘Calder NOW’; waar het iconische oeuvre van Alexander Calder verbonden wordt aan de werken van tien toonaangevende, hedendaagse kunstenaars. Een must-see!

Programma
19.00 uur Inloop
20.00 uur Plenair gedeelte
21.00 uur Borrel en bezoek tentoonstelling Calder NOW
22.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden?
Stuur een mail naar rotterdam@vno-ncwwest.nl

Wij kijken ernaar uit je weer in persoon te mogen ontvangen!

Book Online

Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal Rotterdam, geopend in 1992, is een expositieruimte in Rotterdam. Het is de eerste Kunsthal van Nederland. Het gebouw is gelegen in het Museumpark en heeft een ingang aan de Westzeedijk tegenover het Koningin Emmaplein.

Learn more