Crowfunding platform Voordekunst zoekt donateurs voor creatieve sector
Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Ze geven advies, begeleiden crowdfunding campagnes en helpen zo de doelen van kunstenaars én de creatieve sector te bereiken. Donateurs kunnen via hun website direct bijdragen aan het project van keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 5000 projecten succesvol gefinancierd.

Bedrijven kunnen op vele manieren bijdragen aan voordekunst. “Alle betrokkenen hebben één ding gemeen - donateurs, projectmakers, twitteraars en likers -  vinden het belangrijk dat een bepaald project er komt”, valt te lezen op hun website.

Een voorbeeld van een Rotterdams project: “Ontdek de dynamiek van Rotterdam door de lens van Otto Snoek in het fotografieproject "Detour Rotterdam". Dit unieke project legt de essentie van de stad vast met onverwachte perspectieven en levendige stadsgezichten. Snoek geeft een nieuwe kijk op het dagelijkse leven en de rijke diversiteit die Rotterdam te bieden heeft. 

Otto Snoek is deze crowdfundingcampagne begonnen om het boek, waar deze foto’s in gebundeld worden, te realiseren. 

Benieuwd naar het project of hoe u aan dit boek kan komen?

Neem een kijkje op de campagnepagina: 
https://www.voordekunst.nl/projecten/16457-otto-snoek-detour-rotterdam-1

 
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T 070 - 349 08 10
E info@rotterdamvnoncw.nl | W www.rotterdamvnoncw.nl
Afmelden nieuwsbrief ? Mail naar langerijs@vno-ncwwest.nl