Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Wie heeft de mooiste fietsenstalling?

Welke werkgever heeft dé fietsenstalling van het jaar?

Welke werkgever heeft de leukste, meest toegankelijke en mooiste fietsenstalling? Fietsenstallingen kunnen vanaf vandaag door iedereen aangemeld worden via de website van Ways2go. Het doel van de actie is om enerzijds fietsfaciliteiten bij werkgevers zichtbaar te maken. Het andere doel is om werkgevers die moeite doen voor goede fietsenstallingen in het zonnetje te zetten. De actie is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. Fietsenstallingen kunnen worden aangemeld tot 1 december 2020.

 

Hoe werkt het?
Iedereen die een fietsenstaling van zijn/haar werkgever wil aanmelden, moet het volgende doen: een foto maken van de betreffende fietsenstalling, een korte toelichting waarom dit dé fietsenstalling van het jaar zou moeten zijn en het bericht vervolgens delen via social media (facebook/instagram) met de hashtag #stallingvanhetjaar. Mensen zonder social media kunnen via de website van Ways2go een fietsenstalling aanmelden.

Uit alle inzendingen wordt de winnaar gekozen die een mooi aandenken kan verwachten.

Over Ways2go
Ways2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit. In de campagne Ways2go spelen vier karakters een rol: Daan, Emma, Otto en Nora. De meest duurzame reis is een reis die niet wordt gemaakt, wordt wel beweerd, daarom wordt op de website​ ook veel aandacht besteed aan thuiswerken.​