Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

RET: corona heeft reizen veranderd, hoe dan?!

Werken en reizen zijn sinds corona niet meer hetzelfde. Maar wat er nu precies veranderd is, kan verschillen per bedrijf en per persoon? Is er een verschil tussen sectoren en tussen kleine en grote bedrijven? Daar gaat het onderzoek van dit jaar expliciet naar op zoek: Wat is de behoefte aan mobiliteit nu en hoe gaat die zich het komende jaar ontwikkelen? Wat zijn de ratio’s thuiswerken, kilometers, reisfrequentie, etc.? Hoe vindt invulling plaats? Gaan mensen andere vervoersmiddelen gebruiken dan voorheen?

Vakblad Automobiel Management, RDC, de VNA, NS en de RET doen onderzoek naar de manier waarop zakelijke mobiliteit binnen bedrijven is ingevuld. Het onderzoek wordt uitgevoerd door VMS Insight.

Uw mening is van groot belang! Daarom vragen wij u om onderstaande enquête in te vullen. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten. Door deel te nemen maakt u bovendien kans op een iPad, een voucher voor een weekendje weg of een week cabrio rijden! U kunt op het einde van de vragenlijst aangeven of u de samenvatting van dit onderzoek wilt ontvangen.

U doet mee via deze link