Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Nieuwe leden stellen zichzelf voor: Jacob de Munnik

Naam:                  Jacob de Munnik
Beroep:               Manager Fondsenwerving & Partnerships
Bedrijf:                Nieuwe Instituut

Jezelf omschrijven in één zin: 
Na wat omzwervingen in Amsterdam en Londen woon ik sinds twee jaar weer met veel plezier in mijn geboortestad Rotterdam waar ik werk bij het Nieuwe Instituut: hèt nationale museum voor architectuur, design en digitale cultuur gelegen in het Museumpark. Een rijk cultureel aanbod is een essentieel onderdeel van een bloeiende stad en daar maak ik me graag hard voor samen met mijn collega’s en andere culturele instellingen in Rotterdam.

Waarom lid?
Nieuwe Instituut wil graag de verbinding met de stad versterken zodat iedere Rotterdammer zich welkom voelt in ons museum.

Waarom een bakje koffie met mij?
Als je wilt samenwerken of je wilt verbinden aan culturele initiatieven en raakvlakken ziet met architectuur/stedenbouw, design of digitale cultuur dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking en een rondleiding.

Contact met mij kan via:
j.demunnik@nieuweinstituut.nl of 06-57610357