Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Nieuwe leden stellen zichzelf voor

In deze rubriek aandacht voor nieuwe leden van VNO-NCW Rotterdam en regio Rijnmond. Deze keer aandacht voor ons nieuwe lid:

Naam: Milad Ebrahiem
Beroep: Founder. Marketeer and digital PR
Bedrijf: Webticians

 

Waarom lid?
Door de geschiedenis heen hebben maatschappelijke organisaties (civil society) een fundamentele rol gespeeld bij het stimuleren van verandering, ontwikkeling en het bevorderen van gelijkheid. Hun positie als brug tussen de staat en de samenleving stelt hen in staat om veranderingen te faciliteren en te beïnvloeden, vaak vanuit een morele en tactische benadering. Deze organisaties zijn cruciaal in het aanjagen van sociale bewegingen en het initiëren van een dialoog over kritische maatschappelijke vraagstukken. Hun capaciteit om verschillende groepen samen te brengen, creëert een platform voor het vinden van gezamenlijke oplossingen en het stimuleren van maatschappelijke vooruitgang. In onze huidige tijd, die wordt gekenmerkt door significante economische, financiële en culturele veranderingen, blijft de rol van deze organisaties essentieel. Ze spelen een sleutelrol in het vormgeven van de samenleving en het adresseren van uitdagingen die toekomstige generaties zullen beïnvloeden.

VNO-NCW West – Rotterdam is zo’n organisatie, met een visie op diversiteit die verder gaat dan het simpelweg bieden van meer kansen aan etnische ondernemers en ondernemers uit andere segmenten van de samenleving. Hun inzet voor diversiteit is gericht op het versterken van de sociaal-economische normen en waarden voor de toekomst, waarbij diversiteit wordt gezien als onmisbaar en niet als een zorgpunt, in lijn met het concept van de New Economy.

Als ambassadeur krijg ik de kans om een bijdrage te leveren aan deze missie. Dit initiatief sluit naadloos aan bij mijn persoonlijke overtuigingen over het belang van diversiteit en gelijkheid. Het biedt mij een strategische manier om deze fundamentele waarden actief in de praktijk te brengen.

Contact met mij kan via:
Je kan me telefonisch bereiken op 06 18828731 of een e-mail sturen naar milad@webticians.nl