Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Nieuwe leden stellen zichzelf voor

Naam:     Ethem Emre
Beroep:  Eigenaar/ondernemer/oprichter van verschillende interculturele entiteiten
Bedrijf:   stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije; Inter-Focus Intercultureel Expertisebureau; Randstad Personenschade

Jezelf omschrijven in één zin: 
Als een gedreven en ondernemende verbeterspecialist uit Rotterdam combineer ik mijn enthousiasme en analytisch vermogen om, met een mens- en resultaatgerichte aanpak, samen met ondernemers hun doelstellingen te realiseren. Die samenwerking geeft me energie, net als het kijken van een goede film, avond met vrienden en lekker sporten.

Waarom lid? 
Ethem wil ondernemers helpen om te putten uit nieuwe ‘interculturele bronnen’. Denk aan het versterken van innovatiekracht en het aantrekken van een nieuw soort klanten. Zijn passie en expertise liggen echter op het gebied van arbeid.

Bij arbeidsongevallen of letselschade bij een Nederlander met een niet-westerse migratieachtergrond kost het de HR-verantwoordelijke vaak meer tijd en kennis van taal en cultuur om de arbeidsongeschikte medewerker weer snel te re-integreren. Werkgevers hebben verplichtingen volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Hier kan Inter-Focus, een van de entiteiten onder het interculturele ‘dak’ van Ethem, assisteren met interculturele expertise. Inter-Focus biedt ook interculturele communicatietrainingen en lezingen voor werkgevers aan.

Contact met mij kan via:
peter.wolters@inter-focus.nl

Naam:    Jelmer Huisman
Beroep:  Ondernemer
Bedrijf:   De Marketing Groep – InHouse Marketeers & HEF Marketing

Jezelf omschrijven in één zin:
Geboren en getogen in Rotterdam met een uitstapje van 2 – 3 jaar naar Ierland om te gaan wonen en werken. Ondernemer in de marketingbranche, waar we met 15 marketeers organisaties helpen groeien. We doen dit d.m.v. marketingstrategieën, interim vraagstukken oppakken, adviseren over marketing en specialistische werkzaamheden zoals: SEO, SEA, Social Advertising en nog veel meer.

Waarom lid?
Wij zijn lid geworden van VNO-NCW omdat we ons netwerk in de regio willen verbreden. Daarbij is het altijd fijn om met andere ondernemers in contact te komen.

Waarom een bakje koffie met mij?
Om als ondernemers onder elkaar ervaringen te delen en/of zodra er bepaalde marketingvraagstukken spelen waar externe hulp bij nodig is, kunnen wij over het algemeen in de breedte helpen.

Contact met mij kan via:
Je kan mij een e-mail sturen naar jelmer@inhousemarketeers.com of bellen via 06-83695015