Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Hardt Hyperloop winnaar Nieuwe Heldenprijs

De Nieuwe Heldenprijs is tijdens de Rotterdamse Ondernemersprijs Award Ceremony op 6 juni in Carport Rotterdam uitgereikt aan Hardt Hyperloop. Een initiatief van VNO-NCW Rotterdam. Nieuwe Helden zijn de versnellers en vernieuwers van deze tijd.

Dit jaar waren Hardt Hyperloop, Reefy en iKapitein genomineerd. Zij onderscheiden zich door hun grote ambities. Na pitches van de drie genomineerden verkoos de publieksjury Hardt Hyperloop als winnaar van De Nieuwe Heldenprijs 2023. Dit bedrijf wil met een hyperloop een revolutie teweegbrengen in het vervoer.

Een hyperloop is een vervoersysteem waarbij een trein door een vacuümbuis rijdt. Hierdoor wordt het vervoer duurzamer, veiliger en sneller. Hoe mooi zou het zijn als de eerste hyperlooppilot ter wereld in Rotterdam gerealiseerd kan worden!

Award Ceremony
Naast de Nieuwe Heldenprijs werden uiteraard ook de Rotterdamse Ondernemersprijs en de K.P. van der Mandelepenning uitgereikt tijdens de Award Ceremony. Op de website van de Rotterdamse Ondernemersprijs staat een uitgebreid foto en video verslag hiervan. Klik hier.