Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Rotterdam: Event vanuit New Economy over de Betekeniseconomie

In Rotterdam trappen wij het jaar af vanuit onze werkgroep New Economy met een open dialoog sessie over de Betekeniseconomie. Wesley dos Santos, lid New Economy en auteur, presentator maar bovenal ondernemer, gaat graag het gesprek aan over hoe het komt dat de ecologische, sociale en individuele kosten in het huidige systeem zo hoog zijn geworden en dat het daarom noodzakelijk is om op zoek te gaan naar een nieuw economisch narratief: de Betekeniseconomie.

 

Wesley doet dit samen met Kees Klomp, lector Betekeniseconomie Hogeschool Rotterdam. Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan het gesprek en je ervaringen en vragen over dit nieuwe perspectief te delen.

De Betekeniseconomie koppelt het individuele en menselijke levensbestaan aan het universele, natuurlijke levensbestaan. Ecologie is daarbij het ontwerpuitgangspunt. Een samenleving gebaseerd op onderling vertrouwen, gemeenschappelijkheid en gunnen, niet gericht op continue (economische) groei, maar op floreren.

Programma
14.00 uur Inloop
14.30 uur Start plenair programma
16.00 uur Einde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden
Klik op deze link om je aan te melden. Als lid van VNO-NCW Rotterdam mag je ook een introducé meenemen. Graag deze persoon ook aanmelden via het aanmeldformulier. Als je je aanmeld gaan we er vanuit dat je komt!

Aanmelden

 

Wij ontmoeten je graag op 15 februari!

Hartelijke groet,
namens bestuur VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond,

Mai Elmar, voorzitter
Tessa Langerijs, verenigingsmanager

  • februari 15, 2023
  • 2:00 pm