Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Plug in 010

Plug in op 30 maart en laad jezelf op met kennis, inspiratie en lessen uit de praktijk! Plug In 010 is hét jaarlijkse gratis kennisevenement van Logistiek 010 voor iedereen die alles wil weten over slimme en schone stadslogistiek in Rotterdam en zich wil voorbereiden op de Zero Emissie zone voor bestel- en vrachtauto’s vanaf 1 januari 2025.

De Zero Emissie zone voor Stadslogistiek (ZES-zone) komt eraan. Heb je een of meerdere zakelijke bestel- of vrachtauto’s en rij je daarmee in Rotterdam? Dan gaat er de komende jaren wat veranderen voor jou. Kom er tijdens Plug In 010 achter wat de ZES-zone precies betekent voor jouw bedrijf en wat je kunt doen om je op deze zone voor te bereiden!

Win-actie
Maak kans op een gratis uitstootvrij vervoersmiddel voor een jaar! Je doet met jouw deelname aan Plug in 010 automatisch mee aan de win-actie.

Programma
Het evenement duurt van 16:00 tot 20:00 uur. Heb je nog een afspraak staan aan het eind van de middag? Of sluit je wat later of om een klant te helpen? Geen probleem. Kom wanneer het jou uitkomt! Uiteraard zorgen wij voor een hapje en drankje terwijl jij jezelf oplaadt met informatie, inspiratie en lessen over slimme en schone stadslogistiek.

Doorlopend
Ontmoet andere ondernemers, stel al je vragen over de ZES-zone aan onze experts, ontdek de vele mogelijkheden van slimme en schone logistiek, maak kennis met ons gratis probeeraanbod, laat berekenen wat het je kan opleveren, laat de gemeente Rotterdam weten waar jij een laadpaal wil zien of schuif gezellig aan bij een van onze Plug In Specials!

Plug In 010 Specials

17:00 uur Wat, wanneer en voor wie is de ZES-zone?

17:30 uur Wat levert elektrisch rijden mij op?

18:00 uur Welke ondernemers gingen je voor?

18:30 uur De grote Plug In 010 Quiz

 

Aanmelden
Toegang tot Plug in 010 is gratis, maar meld je wel even aan. Dan is jouw toegang gegarandeerd en rekenen we op jouw komst!

Ken jij een collega-ondernemer voor wie dit evenement ook interessant is? Stuur de uitnodiging gerust door zodat deze ondernemer zich ook kan inpluggen.

Vragen
Heb jij vragen over het evenement? Mail deze naar plugin010@rotterdam.nl

Met vriendelijke groet,
Het Plug in 010-team

Plug In 010 is een evenement van de Gemeente Rotterdam en wordt ondersteund door onze partners:


Book Online