Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Invloed aan de Maas

Praat bij, ontmoet, maak kennis en geniet van Rotterdam!

Op het zomerse event “Invloed aan de Maas” ontmoet je iedereen die invloed heeft in het Rotterdamse en impact wil maken in de regio Rotterdam-Rijnmond. Het is dé Rotterdamse netwerkborrel van het jaar waar je bij wilt zijn!

Het bestuur van VNO-NCW Regio Rotterdam nodigt je van harte uit.

De zomerborrel met uitzicht op de Maas, hapjes, haring en drankjes, vindt plaats op het terras van Sociëteit Koninklijke Roei- en Zeil Vereeniging “De Maas”; een unieke locatie!

Meld je hier aan

Veerdam 1

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ is opgericht in 1851 (zie historie) en is daarmee één van de oudste watersport verenigingen van Nederland.

De Vereeniging beschikt over een fraai Sociëteitsgebouw aan de Maas, waaraan zij haar naam ontleent, en van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de rivier met al haar scheepvaart.

Het huidige Vereenigingsgebouw aan de Veerhaven werd in 1909 gebouwd. De Vereeniging kan trots zijn op vele sportieve successen waaronder Olympische zeilwedstrijden.

Een zeer aansprekende prestatie is geleverd door erelid Conny van Rietschoten (1926- 2013) met zijn beide ‘Flyer’ zeiljachten, die twee maal in successie de Whitbread Round the World Race wist te winnen, tegenwoordig de spraakmakende Volvo Ocean race.

Learn more