Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Hét miljoenenontbijt Rotterdam 2021

U kunt zich voor dit evenement aanmelden door op de onderstaande knop ‘Registreer voor evenement’ te drukken. U zal doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kan aanmelden.

De voorbereidingen voor Hét Miljoenenontbijt zijn op dit moment in volle gang. Met veel plezier nodigen wij je uit voor dit jaarlijks terugkerende evenement.

Op woensdag 22 september 2021 trappen we hopelijk weer live* af, om 08:00 uur, vanuit De Doelen in Rotterdam (ontbijt vanaf 07.00 uur). Burgemeester Aboutaleb en Laurens Dassen (lijsttrekker en één van de oprichters van Volt) hebben in ieder geval al toegezegd een bijdrage te leveren. Jan Willem Velthuijsen, chief economist bij PwC, duidt de Miljoenennota in een bredere economische context.

*) indien de dan geldende RIVM richtlijnen een fysieke bijeenkomst toestaan. Tevens zullen wij de bijeenkomst live uitzenden.

 

De Fiscale Afterparty
Traditiegetrouw is er na het plenaire programma de mogelijkheid om De Fiscale Afterparty bij te wonen waarin Robert Schwarz, belastingadviseur bij PwC, ons bijpraat over het Belastingplan 2022 en andere fiscale actualiteiten.

Aanmelden kan via onderstaande registratielink;
https://www.pwc.nl/nl/evenementen/het-miljoenenontbijt/het-miljoenenontbijt-rotterdam.html

 

Wij wensen je een mooie zomer toe en ontmoeten je graag live (dan wel online) tijdens Hét Miljoenenontbijt in september!

Book Online

De Doelen

De Doelen is een concert- en congresgebouw in Rotterdam. Het is met ruim 450.000 concertbezoekers bij 600 concerten per jaar het tweede concertgebouw van Nederland ná het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam, maar voor TivoliVredenburg te Utrecht.

Learn more