Het ondernemersnetwerk van Rotterdam & Regio Rijnmond

Bouwpower op bezoek bij Bakkers | Hommen Waerdevast

Op 7 februari, van 15.00 tot 18.00 uur, organiseren wij een Bouwpower event bij Bakkers | Hommen Waerdevast in Rotterdam.

Rotterdamse ambities waarmaken. Hoe het wel kan!
Juist nu is het belangrijk met oplossingen te komen en te laten zien hoe het wél kan. Tijdens de eerstvolgende Bouwpower bijeenkomst laten we zien hoe ondernemende geesten, door het inspelen op de behoefte van mensen, het hebben van visie, het tonen van lef en doorzettingskracht resultaten behalen.

Bakkers Hommen: How they turn the ordinary in the extraordinary!
Why – How – What

Tom Bakkers, CEO, Frans Mirandolle, Director Development en Arnold van de Water, General Director Factorr zullen spreken.

Het vastgoedbedrijf Bakkers | Hommen Waerdevast speelt in op de marktbewegingen door de focus te verbreden van gebouwtransformaties naar gebiedstransformaties en het revitaliseren van kantoorgebouwen.

Bakkers | Hommen Waerdevast heeft haar eerste groei doorgemaakt met transformaties van verouderde kantoorgebouwen tot aantrekkelijke woonomgevingen voor studenten, starters, empty nesters en young professionals. Geleidelijk aan verbreedde de scope zich. Voorbeelden daarvan zijn onder andere de aankoop en herontwikkeling van het Koelhuis op het Campinaterrein in Eindhoven en grootschalige herontwikkelingen met name in Rotterdam en Utrecht. Bv. het Brainpark: van een bedrijventerrein aan het einde van haar cyclus naar een trendy woonwijk.

Meld je hier aan