Het ondernemersnetwerk van Regio Rotterdam

Event New-Economy | Vitaal Menselijk Kapitaal

VNO-NCW Rotterdam en BioCheck nodigen je graag uit voor ons gezamenlijke event op 31 mei over het menselijk kapitaal en de waarde daarvan. We zijn continu bezig met groei, vooruitgang en technologische ontwikkelingen, maar hoe zetten we mensen daarbij in hun kracht in de aankomende jaren? En hoe manage je de diverse generaties en hun synergie op de werkvloer?

Reken op inspirerende sprekers:

Oud-Olympiër Patrick van Luijk, lid New Economy en co-founder van BioCheck gaat specifiek in op energiemanagement. In zijn verhaal komt de mens, prestatie + herstel en technologie + data samen; Hart Werken, Hart Rusten.

Kolonel Jeroen Hulst vertelt over het adagium “Niemand is belangrijker dan het team” en het daaraan gekoppelde accountable leiderschap. Wat maakt een team succesvol en hoe bereik je samen resultaten?

Gepromoveerd bedrijfsarts en TEDx spreker Tessa Kouwenhoven neemt je mee aan de hand van haar bedrijfsgeneeskundige praktijk. Wanneer is gezondheid een wankel fundament van je organisatie? En hoe krijg je inzicht en grip als vitaal leider?

 

Menselijk kapitaal is één van de belangrijkste factoren voor economische groei. Investeren in menselijk kapitaal verhoogt de productiviteit, stimuleert innovatie en maakt het eenvoudiger om technologieën te implementeren. Gezien de snelle technologische ontwikkelingen is het noodzakelijk om in te spelen op de dynamiek van de arbeidsmarkt.

Het vitaal menselijk kapitaal moeten we belangrijker maken door te investeren in innovatie, (de vitaliteit van) werknemers en jongeren op de werkvloer. Dit vraagt om een andere mindset en is onmisbaar om een verschil te kunnen maken.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan dit event vol energie en nieuwe ontmoetingen.

Programma
15.00 uur Inloop
15.15 uur Start plenair programma
16.30 uur After party

Wij ontmoeten je graag op 31 mei!

Hartelijke groet,
namens bestuur VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond en werkgroep New Economy,

Mai Elmar, voorzitter
Tessa Langerijs, verenigingsmanager
Patrick van Luijk, lid New Economy

 

Aanmelden

U kunt zich voor dit evenement aanmelden door op de onderstaande knop ‘Registreer voor evenement’ te drukken. U zal doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kan aanmelden.

Registreer voor dit evenement

  • mei 31, 2023
  • 3:00 pm